Bubbelbad Producten

Op de bubbelbad producten pagina’s vindt u meer informatie met betrekking tot Bubbelbad Accessoires, Bubbelbad Chemicaliën en Aromatherapie in uw bubbelbad.

Bubbelbad producten pagina’s

Hier onder vindt u een overzicht van de verschillende pagina’s gerelateerd aan producten voor uw bubbelbad of Jacuzzi.

Bubbelbad Accessoires

Bubbelbad Accessoires

Natuurlijk zijn bubbelbad accessoires ook volop verkrijgbaar om uw bubbelbad nog meer compleet te maken. Veel gebruikte bubbelbad accessoires zijn (automatische) afdekkappen, dienbladen, bekerhouders, zwemtrappen, bankjes en zelfs buitendouches. Een aantal van deze bubbelbad accessoires is ook geschikt voor opblaasbare bubbelbaden.

Lees verder…

Bubbelbad Chemicaliën

Bubbelbad Chemicaliën - overzicht

Bubbelbad chemicaliën vervullen een belangrijke rol in de waterbehandeling en onderhoud van uw bubbelbad, spa of Jacuzzi. De belangrijkste bubbelbad chemicaliën zijn bestemt voor de conservering van het water om bacterien, schimmels, gisten en algen af te doden.

Lees verder…

Aromatherapie

Aromatherapie

Aromatherapie wordt al toegepast sinds de oudheid door middel van parfums, zalven en etherische olieën. Aromatherapie wordt gezien als een alternatieve geneeswijze door het gebruik van planten, bloemen en olieën. In uw bubbelbad heeft u de mogelijkheid om zelf aroma’s toe te voegen aan het bubbelbad water of dit automatisch te laten doen door middel van een aromaunit.

Lees verder…