Bubbelbad Prijzen

Bubbelbad prijzen varieren van enkele 100-en euro’s voor een opblaasbaar bubbelbad tot vele 10.000-en euro’s voor een echte zwemspa. Dit is natuurlijk afhankelijk van het model, merk, formaat, mogelijkheden en de gekozen optie’s zoals hydrotherapie of een ozonator. Over het algemeen kunnen we stellen dat goedkope bubbelbaden niet bestaan, zeker als we de kosten voor chemicaliën en onderhoud mee rekenen. Ook de verschillende optie’s kunnen de prijs flink hoger maken. Bij bubbelbad opties moet u vooral denken aan een waterval in het bubbelbad, verschillende jets, massage mogelijkheden, een ozonator, audio mogelijkheden, LED verlichting, aromatherapie enzovoorts. Verder krijgt zult u kosten moeten maken voor waterbehandeling, bubbelbad chemicaliën en eventueel een overkapping en cover.

Bubbelbad Prijzen

Over het algemeen kunt u uit gaan van de volgende bubbelbad prijzen:

Vaste Jacuzzi: vanaf €3.000 en hoger

Zwemspa: vanaf €10.000 euro en hoger

Opblaasbaar bubbelbad: €400 tot €1.200 euro afhankelijk van de mogelijkheden (bubbels, jets, bubbels en jets etc.)

bubbelbad prijzen
De Luxema 8000 is een bubbelbad met een bar, TV en een surround sound systeem. Het apparaat wordt geproduceerd door het Sloveense bedrijf SPAmbient.

Er zijn ook veel goedkopere bubbelbaden te verkrijgen, echter moet u zich dan afvragen hoe het gesteld is met de kwaliteit, isolatie en het energieverbruik van deze baden. Een zeer energie zuinige circulatiepomp is een stuk duurder als een circulatiepomp die veel energie verbruikt. Ook is goed isolatiemateriaal niet goedkoop en een factor waarop een fabrikant van bubbelbaden kan bezuinigen. Over het algemeen geldt ook voor bubbelbaden en Jacuzzi’s: goedkoop is duurkoop.