Bubbelbad Onderhouden

Op de bubbelbad onderhouden pagina’s vindt u meer informatie met betrekking tot het onderhoud aan bubbelbaden, Jacuzzi’s, spa’s, zwemspa’s en natuurlijk de waterbehandeling voor schoon en hygiënisch zwemwater. We zullen hierij dieper ingaan op isolatie om afkoeling van het water tegen te gaan en geluidsisolatie om overlast te voorkomen. Ook gaan we dieper in op de waterbehandeling van uw bubbelbad met als doel om een schoon, gezond en hygiënisch zwemwater te waarborgen. Als laatste zullen we kijken naar de diverse onderhoudswerkzaamheden aan uw bubbelbad of Jacuzzi per week, maand, kwartaal, jaar en per 2 jaar.

Bubbelbad onderhouden

Hier onder vindt u een overzicht van de verschillende bubbelbad onderhouden pagina’s.

Bubbelbad Isolatie

bubbelbad isolatie cover 2

Bij bubbelbad isolatie zullen de meeste mensen geheel terecht meteen denken aan warmte isolatie. Ten opzichte van een gewoon bad is een bubbelbad meer onderhevig aan afkoeling. Zeker als er koude lucht wordt aangevoerd door de luchtpomp die de bubbels maakt. Verder is geluidsisolatie ook een belangrijke vorm van bubbelbad isolatie om overlast te voorkomen.

Lees verder…

Bubbelbad Waterbehandeling

Bubbelbad Chemicaliën test strip

Een goede bubbelbad waterbehandeling is nodig om het water schoon en hygiënisch te houden. Over het algemeen wordt dit bereikt door de toevoeging van verschillende bubbelbad chemicaliën al dan niet in combinatie met een ozonator. In een bubbelbad, Jacuzzi, spa of hottub is het nog belangrijker om een goede waterbehandeling toe te passen, dit vanwege de relatief hoge gebruiks frequentie, de hoge temperatuur en de toevoeging van zuurstof aan het water (bubbelen).

Lees verder…

Bubbelbad Onderhoud

bubbelbad onderhoud 2

De meeste bubbelbaden zijn erg onderhoudsvriendelijk. Over het algemeen beperkt bubbelbad onderhoud zich tot het reinigen en vervangen van filters, waterbehandeling en controle van de ozonator en eens in de twee jaar vervanging van de ozonbuizen indien uw Jacuzzi of bubbelbad is voorzien van een ozonator.

Lees verder…