Bubbelbad Informatie

Op de bubbelbad informatie pagina’s vindt u meer informatie met betrekking tot de verschillende bubbelbaden, Jacuzzi’s, spa’s en zwemspa’s. We zullen hierij dieper ingaan op de voordelen, nadelen, kosten, energieverbruik en de mogelijkheden van de diverse bubbelbaden. Ook zullen we bepaalde specifieke mogelijkheden van bubbelbaden bespreken zoals Hydrotherapie en de voordelen van een Ozonator. Voor specifieke bubbelbad informatie met betrekking tot aankoop, prijzen, producten, waterbehandeling en onderhoud kunt u de overige pagina’s raadplegen.

Bubbelbad informatie pagina’s

Hier onder vindt u een overzicht van de verschillende bubbelbad informatie pagina’s.

Opblaasbaar Bubbelbad

Opblaasbaar bubbelbad Spa Intex

Het opblaasbaar bubbelbad vormt een relatief klein deel van het aanbod aan bubbelbaden, Jacuzzi’s en spa’s. Zoals de naam al doet vermoeden wordt een opblaasbaar bubbelbad opgeblazen met lucht. Het opblaasbare bubbelbad is eenvoudig te installeren en op te ruimen.

Lees verder…

Zwemspa

Zwemspa swimspa

Een zwemspa, of swimspa, is een combinatie van een zwembad en een bubbelbad of Jacuzzi. De zwemspa is verdeeld in 2 compartimenten met een Jacuzzi kant om te genieten van bubbels en jets en een zwemgedeelte om te zwemmen. Lees verder via onderstaande link voor meer zwemspa bubbelbad informatie.

Lees verder…

Jacuzzi

Jacuzzi bubbelbad informatie

 

Lees verder…

Hydrotherapie

cropped-Hydrojets-small2.jpg

Hydrotherapie (ofwel watertherapie) is een therapie die uitgevoerd wordt in combinatie met water. Hierbij wordt de gewichteloosheid, warmte en de massage mogelijkheden gebruikt om onder andere pijnklachten in spieren en gewrichten te verminderen, het stress niveau te verlagen en ontspanning te bieden.

Lees verder…

Ozonator

water druppel ozonator

Een ozonator is een apparaat dat ozongas produceert en via een waterjet injecteert in het het bubbelbad, zwembad of Jacuzzi water. De ozonator wordt tussen het bad en de filtratiepomp aangesloten en zorgt voor desinfectie van het zwemwater. Zwemwater behandeld door een ozonator is kristalhelder en schoon zonder nadelige effecten.

Lees verder…