Bubbelbad in de Tuin Website

Welkom op de website van Bubbelbad in de Tuin!

Op de Bubbelbad in de Tuin website willen wij u graag voorzien van alle informatie met betrekking tot het selecteren, aanschaffen, gebruiken en onderhouden van een Jacuzzi of bubbelbad in de tuin.  Een Bubbelbad of Jacuzzi is voor veel mensen een luxe product en relatief grote investering aangezien een Jacuzzi al snel 3.000 tot 50.000 Euro kost met een energieverbruik van enkele tientallen euro’s per maand. Vanwege de grote concurrentie, slimmere productietechnieken en het gebruik van geavanceerde materialen komt een Bubbelbad in de Tuin binnen handbereik van veel mensen. Niet alleen als het gaat om de aanschafprijs, maar ook om het energieverbruik, onderhoud en waterbehandeling.

In de categorie Bubbelbad Onderhoud zullen we kijken naar de verschillende manieren om het Jacuzzi water schoon en gezond te houden en onderhoud aan de Jacuzzi zelf. De waterbehandling wordt geregeld met verschillende Jacuzzi chemicaliën zoals chloor in de vorm van tabletten en middelen om de pH te verhogen of te verlagen. Het onderhoud aan de Jacuzzi zelf bestaat voornamelijk uit het reinigen van de filters en de kuip.

Verder zullen we op de Bubbelbad in de Tuin website regelmatig nieuwe informatie plaatsen die voor u als bubbelbad genieter interessant kan zijn.